Sofia-Gästgivar_Får

Välkommen till nya Bergö.fi!

Under vintern och våren har vi jobbat tillsammans med designstudion Nallebjörn för att ge Bergös hemsida ett ansiktslyft. Visst blev det fint?

Vårt mål var att Bergös infopunkt på Internet ska vara luftig, inbjudande och lättnavigerad på både telefoner och datorer. Dessutom ska den betjäna såväl bybor som gäster på ett så effektivt sätt som möjligt utan att besökarna drabbas av ”information overload”.

Högst upp på varje sida hittar man färjtidtabellen och ett telefonnummer direkt till förarhytten. Tidtabellen uppdateras i realtid så man alltid ser hur långt det är till nästa avgång. Den är skapad av Robert Sandström, vars företag iWebben står till tjänst med webbhotell och domän för Bergös hemsida. Han har även designat Bergös logotyp.

Den dynamiska anslagstavlan på förstasidan ger sidan ett levande intryck och visar allt som är på gång i byn, och såväl föreningar som företagare kan posta sina nyheter där. Under anslagstavlan ser man exempel på vad man kan göra när man besöker vår sköna ö, samt en samling vanliga frågor och svar om serviceutbudet på ön.

I menyerna hittar man också färjtidtabellen,  Bergös historia, förenings- och företagsregister med tillhörande presentationer av varje organisation – klicka runt lite och utforska vad som finns!

Vi hoppas sidan ska vara till både nytta och nöje!

– Örådets styrelse

Dela detta inlägg:

Du kanske är intresserad av dessa inlägg

Flygfoto från sportplanen

Jumppaskoj på skolgården

Bergö IF ordnar jumppaskoj för de mindre barnen på torsdagskvällar kl. 18-18:45. Så länge höstkvällarna är fina leker vi på