Bergö Öråds metallskrotsinsamling

22 februari 2017
Kommentarer 0
22 februari 2017, Kommentarer 0

Bergö Öråds skrotinsamling på Maagrånn är en riktig guldgruva för skrotsamlare, och återvinning är en bra sak, också att återbruka det som någon annan har kasserat! Men det är inte rätt att ta saker från insamlingen utan att ersätta… Den som har fört dit metallskrot har haft som avsikt att donera till insamlingen, som enligt nya insamlingstillståndet går till De äldre bybornas välmående och guldkant i tillvaron.

Om man hittar småsaker som man behöver gör det inte så stor skillnad för kilovikten, men för större fynd får man gärna donera en slant till insamlingen.

Kontonr är FI60 5670 1120 0038 80, och man kan själv uppskatta vad skrotet väger, priset vi får från uppköparen är 90 €/ton, alltså 0,09 €/kg. Det är inga stora pengar det handlar om, men till ett gott ändamål!

TACK!

Vi vill samtidigt påminna om att det är metallskrot som samlas in, och större elapparater, som tex spisar, kylskåp, tvättmaskiner och dylikt som till största delen består av metall, samt ackumulatorer, inte tex tv apparater!

Lämna ett svar