1.12 – Jul 2023 med Emma & Tomas

Välkommen och få julstämning på en härlig julkonsert i kyrkomiljö, som innehåller allt vad beträffar repertoar och olika musikstilar!
Vi bjuder på såväl sakrala som profana julsånger: internationella välkända jullåtar varvas med våra mest älskade sånger från Norden. Repertoaren framförs både på svenska och engelska.
Även en egen ny julsång kommer att framföras. De flesta av julsångerna framförs som duetter, men både Emma och Tomas framför även några sånger själva.

Köp biljetter här, pris 15 €

Fredag 1.12 Bergö kyrka kl. 19.00

Konsertens längd ca. 1 timme.

Medverkande:

Emma Backman – Känd i Österbotten bl.a. genom sina många deltaganden i Närpes skolmusikkårs shower. Behärskar en bred repertoar, allt från visa och pop till klassisk musik!

Tomas Fant – Mest känd från dansbandsscenerna, men tycker också lika mycket om att framföra bl.a. evergreens. Tomas kommer även att ackompanjera en del på stränginstrument och dragspel.

Stefan Jansson – Har en lång erfarenhet av att ackompanjera diverse grupper och solister i Svenskfinland. Stefan kommer att sköta all klaviatur under konserten.

Dela detta inlägg:

Du kanske är intresserad av dessa inlägg

3.12 – Lillajulmarknad

Snart är det första advent! Den 3:e december kl. 12-14 ordnar vi lillajulmarknad i UF-lokalen. Örådet säljer Bergö Aanakkon 2024,